Taklimat Kemasukan Pelajar dan Pendaftaran Tingkatan1 2012

Taklimat Kemasukan Pelajar dan pendaftaran Tingkatan 1 ke SMK Teluk Bahang telah berjaya dilaksanakan dengan jayanya.Taklimat dimulakan dengan ucapan pengerusi majlis Cikgu Cik Nor Hidayah Harun, bacaan doa oleh Al-fadhil Ustaz Azuan Abdullah dan ucapan khas Tuan Pengetua SMK Teluk Bahang En. Abdul Nasir Bin Hj. Salleh dengan kehadiran ibu bapa dan pelajar-pelajar baru yang amat memberangsangkan.

Dalam ucapan khas Tuan pengetua tadi,beliau banyak memberi semangat dan motivasi kepada ibu bapa yang hadir supaya bersama-sama dengan pihak sekolah untuk meningkatkan pretasi akademik sekolah seterusnya melahirkan pelajar yang berkualiti serta cemerlang dunia dan akhirat..

Orientasi untuk pelajar-pelajar baru Tingkatan 1 akan diadakan selama seminggu bermula pada hari ini iaitu 3/1/2012 hingga 10 Januari 2012.

Pihak sekolah mengucapkan selamat datang dan selamat belajar di SMK Teluk Bahang kepada semua pelajar baru yang mendaftar masuk belajar di sekolah ini. Bilangan pelajar Tingkatan 1 yang mendaftar masuk adalah lebih kurang 140 orang.

Pihak sekolah terutamanya guru-guru SMK Teluk Bahang  berbesar hati menerima kehadiran pelajar-pelajar baru ini.Kepada semua pelajar-pelajar Teluk Bahang marilah kita bersama-sama berusaha menjadikan sekolah kita maju dan dikenali dari semasa ke semasa.

Dengan slogan "DI SINI PEMIMPIN DILAHIRKAN", InsyaAllah SMK Teluk Bahang akan melahirkan seberapa ramai pemimpin-pemimpin negara yang akan datang InsyaAllah..

 

 


Articles Categories

Kaunter Pelawat

3302310
TodayToday675
YesterdayYesterday1349
This WeekThis Week249
This MonthThis Month24443
All DaysAll Days3302310
54.234.45.10

Makluman

Blog Panitia Pendidikan Islam boleh dilayari di http://pismktbg.blogspot.com
Pelbagai bahan rujukan dan koleksi soalan Pendidikan Islam dan Tasawur Islam boleh didapati di blog ini.